Oranjevereniging Juliana maakt zich sterk om het historisch erfgoed van de het dorp Andel niet te laten verdwijnen en heeft daarvoor 'Ael ontmoet Ael' opgericht.Al jaren zijn we zoveel mogelijk foto's en video's die er de afgelopen jaren in Andel zijn gemaakt aan het verzamelen om zo een  'Aels'archief te creeren maar dat is nog niet alles want óók in de verhalen van vroeger zijn we geinteresseerd en hebben hier al diverse thema avonden voor georganiseerd om zoveel mogelijk de inwoners van Andel aan het woord te laten.
In 2011 hebben we een grote reunie georganiseerd waar niet alleen al het verzamelde 'materiaal' was te bekijken maar zéker de ook gelegenheid was om elkaar te ontmoeten.Omdat ook alle verenigingen aanwezig waren met hun eigen archief was er érg veel te zien en was deze reunie zeker voor herhaling vatbaar.

Een vast team bestaande uit Teus van Tilborg,Anton van Rijswijk en Wout van Brakel zijn het hele jaar bezig om zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

Wellicht heeft u ook nog foto's of video's  die betrekking hebben op Andel? Laat het ons alstublieft weten dan komen wij deze halen en brengen deze, na  te hebben gekopieërd , weer bij u terug!

Reunie 2011 is mede mogelijk gemaakt door
Er zijn nog enkele fotoboekjes te koop..
(Klik op het logo om naar de website te gaan)