Wij willen alle sponsors bedanken die ook voor afgelopen jaren een positive bijdrage hebben geleverd aan onze vereniging!
Sponsoring

Maasconcerten, playbackshows, filmpremiéres, koninginneconcerten, seniorenreisjes, spectaculaire openingen, verlichtingsweken, Aubade's, reunie's,musicals,radio 538 enz.

Voor al deze evenementen is geld nodig,veel geld..

De Oranjevereniging zal tegenover deze uitgaven ook inkomsten moeten genereren. Gelukkig draagt het bedrijfsleven Oranjevereniging Juliana een warm hart toe. Op deze manier proberen we de activiteiten gratis of tegen een laag tarief toegankelijk te maken en te houden.
Om voor de toekomst de activiteiten zeker te kunnen stellen is het bestuur op zoek naar (meer) sponsoren. Daarnaast is financiële ondersteuning noodzakelijk om de gratis activiteiten van de Oranjevereniging, te continueren.
Daarom zijn wij op zoek naar sponsoren.  Graag nodigen wij u uit om hierover eens met ons van gedachten te wisselen. Door uw sponsoring kan een positieve bijdrage worden geleverd aan een kwalitatieve ontwikkeling van de van Oranjefeesten en de leefbaarheid van ons dorp.

Sponsoren Bingo 2014

de Harense Smid
Tankens
WBSat
Versluis carcleaning
HBA
G en G
Goemaat
Henk Vos
Kees Verhoeven
Vervoorn bloemen
Versteeg marktslager
Amfion
Butterfly Orchids
Fa.P.Brugmans
Knip Inn
Spar
Verbeek Drogisterij
Total Care
Bakkerij Schouten
Schreuders fleurs
juwelier van Zandwijk
Multimate Veen
Emté Veen
Woonidee Veen
Petit Ami
Old Barn
van Bergeijk
Hotworks van der Ley
Sponsorbingo

Eén  maal per jaar wordt een sponsorbingo georganiseerd waarbij alle prijzen worden geschonken door de plaatselijke middenstand.

Deze bingo is één van de manieren waarop
onze vereniging inkomsten probeert te
genereren voor toekomstige evenementen.