Oranjevereniging Juliana

De gezelligste vereniging van Andel én omstreken. De doelstelling van onze vereniging is de saamhorigheid in ons dorp te behouden en te verbeteren in verbondenheid met ons koningshuis.

Zo organiseren we diverse evenementen waarbij de inwoners van Andel en omgeving elkaar kunnen ontmoeten maar ook specifiekere evenementen zoals een bingo avond. Dit is voor heel veel mensen een echt avondje uit.

Het hoogtepunt van het jaar speelt zich af rond de Romboutstoren tijdens koningsdag waar wij altijd voor elk wat wils proberen te organiseren. Eén keer in de vier jaar wordt een grote feestweek met verlichting georganiseerd.

Gelukkig mogen wij ons nog steeds verheugen in een groot aantal mensen die één of meerdere van onze activiteiten bezoeken én uiteraard zijn ook mensen van buiten Andel van harte welkom.

Lid worden

Door lid te worden van de oranjevereniging steun je ons financieel om evenementen en activiteiten voor Andel te kunnen blijven organiseren. Daarnaast krijg je ook korting op bijvoorbeeld de entree prijs bij evenementen die georganiseerd worden

Je kunt lid worden van Oranjevereniging Juliana en dit lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar. De kosten voor een lidmaatschap bedragen 17,50 euro per jaar per woonadres.

Aanmelden

  Voorletter(s)*

  Tussenvoegsel

  Naam*

  Straat*

  Huisnummer*

  Toevoeging

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoon*

  E-mailadres*

  IBAN nummer*

  Scroll naar boven